header-logo2.png
Nje eksperience e nisur ne 1999 Ndermjetesimit per shitje blerje dhe qera te pasurive te patundeshme. Administrim dhe marketim i pronave rezidenciale dhe komerciale e shtrire ne qytet kryesore te Shqiperise. Informacione dhe bashkepunime me te gjithe operatoret dhe individet qe operojne ne kete sektor. Me Info Prona, Jepi vlere prones tende